Sri Desika Stutis / ஶ்ரீ தேஶிக ஸ்துதிகள் – Swami Desikan Thirunakshatra Utsavam 2022


Sri Desika Mangalam/ஶ்ரீ தேஶிக மங்களம் -Desikan Utsavam 2022 - Day 1

Sri Desika Prapatti/ஶ்ரீ தேஶிக ப்ரபத்தி - Desikan Utsavam 2022 - Day 2

Pillai Andhaadhi/பிள்ளை அந்தாதி - Desikan Utsavam 2022 - Day 3

SrI Desika Vigraha Dyaanam/ஶ்ரீ தேஶிக விக்ரஹத்யானம் - Desikan Utsavam 2022 - Day 4

SrI Desika Praartanaashtakam/ஶ்ரீ தேஶிக ப்ரார்த்தனாஷ்டகம் - Desikan Utsavam 2022 - Day 5

SrIDesika Dinacharya Stotram/ஶ்ரீ தேஶிக தினசர்யா ஸ்தோத்ரம் - Desikan Utsavam 2022 - Day 6

Saptati Ratnamaalika / ஸப்ததி ரத்நமாலிகா - Desikan Utsavam 2022 - Day 7

Sri Desika Thaniyangal / ஶ்ரீ தேஶிக தனியன்கள் - Desikan Utsavam 2022 - Day 8

SrI Desika Vaibhava Stuti/ஶ்ரீ தேஶிக வைபவ ஸ்துதி -Desikan Utsavam 2022 - Day 9

SrI Desika Vaazhi Thirunaamam/ஶ்ரீ தேஶிக வாழித்திருநாமம் - Desikan Utsavam 2022 - Day 10

GSPK Hybrid Event @ Swami Desikan Sannidhi Thooppul - 24Sep2023

Sri Desikan and Sri Thirukkudanthai Desikan/ஸ்ரீ தேசிகனும் ஸ்ரீ திருக்குடந்தை தேசிகனும்

Thiruvenkatavan’s Desika Avataram | திருவேங்கடவனின் தேசிக அவதாரம் - திருமாலின் தேசிக வைபவம்

SrI Deepaprakasan's Desika DivyaDesam | ஶ்ரீ தீபப்ரகாசனின் தேசிக திவ்யதேசம் -திருமாலின் தேசிக வைபவம்

SrI Garuthman’s Desika Upadesam | ஶ்ரீ கருத்மானின் தேசிக உபதேசம் - திருமாலின் தேசிக வைபவம்
