Parama Pada Sopanam – Koothappakkam SrI U.Ve. Dr. Ranganathachariar Swami


01 - Parama Pada Sopanam - Taniyans / பரமபத ஸோபாநம் - தனியன்

02 - Parama Pada Sopanam - Viveka Parvam - Pasurams 1-3 / பரமபத ஸோபாநம் - விவேக பர்வம் - பாசுரம் 1-3

03- ParamaPada Sopanam - Nirveda Parvam-Pasuram 4 & 5 / பரமபத ஸோபாநம் - நிர்வேத பர்வம்-பாசுரம் 4 & 5

04 - ParamaPada Sopanam - Viraktha Parvam-Pasuram 6 & 7 / பரமபத ஸோபாநம் - விரக்தி பர்வம்-பாசுரம் 6&7

05 - Parama Pada Sopanam - Bheeti Parvam - Pasuram 8 & 9 / பரமபத ஸோபாநம் - பீதி பர்வம்-பாசுரம் 8&9

06 - Parama Pada Sopanam - Prasadhana Parva Pasurams 10 & 11 - ப்ரஸாதான பர்வம் - பாசுரம் 10 & 11

07 - Parama Pada Sopanam -Uthkramana Parvam / Pasurams 12 & 13 பரமபத ஸோபாநம் - உத்க்ரமண பர்வம் 12&13

08 - Parama Pada Sopanam Pasurams 14 & 15 - Archiradhi Parvam / பரமபத ஸோபாநம் - அர்ச்சிராதி பர்வம்

10 - ParamaPadaSopanam Satrurmurai - ParApti Parvam Pasuram 18-21 - பரமபத ஸோபாநம் பராப்தி பர்வம்

09 - Parama Pada Sopanam Diyadesa Praapti - pasurams 16&17 - பரமபத ஸோபாநம் திவ்யதேச ப்ராப்தி பர்வம்
