Srimad Bhagavata Stutis / ஸ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள் – மதி நிறைந்த மார்கழி 2021 – Upanyasams from Stutis in Srimad Bhagavatam
1
/
2


01 - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள் - ஶ்ரீ குந்தி ஸ்துதி / SrI Kunti Stuti

02 - ஶ்ரீ பீஷ்ம ஸ்துதி / SrI Bheeshma Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

03 - ஶ்ரீ சுக ஸ்துதி / SrI Shuka Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

04 - ஶ்ரீ ப்ரஹ்ம ஸ்துதி / SrI Brahma Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

05 - ஶ்ரீ வராஹ ஸ்துதி / SrI Varaaha Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

06 - ஶ்ரீ தேவஹுதி ஸ்துதி / SrI Devahuti Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

07 - ஶ்ரீ த்ருவ ஸ்துதி / SrI Dhruva Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

07 - ஶ்ரீ த்ருவ ஸ்துதி / SrI Dhruva Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

08 - ருத்ர கீதம் / Rudra Gitam - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

09 - ஶங்கர்ஷந ஸ்துதி / Shankarshana Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

10 - ஹம்ஸ குஹ்ய ஸ்துதி / Hamsa Guhya Stuti - SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

11 - நாராயண கவசம் / Narayana Kavacam- SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

12 - வ்ருத்ராஸுர ஸ்தோத்ரம் / vruthrAsura Stotram- SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

13 - சித்ரகேது ஸ்தோத்ரம் /Chitrakethu Stotram- SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

14 - ப்ரஹ்லாத ஸ்துதி /PrahladaStuti- SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

15 - ப்ரஹ்லாத ஸ்துதி -2 /PrahladaStuti-2 SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

16 - கஜேந்திர ஸ்துதி /Gajendra Stuti SrImad Bhagavata Stutis / ஶ்ரீமத் பாகவத ஸ்துதிகள்

17 - அம்பரீஷ-ஸுதர்ஶந ஸ்துதி /Ambarisha-Sudarshana Stuti SrImad BhagavataStutis/ஶ்ரீமத்பாகவதஸ்துதிகள்

18-கர்பத்தில்க்ருஷ்ணனின்ஸ்துதி/GarbatthilKrishnaninStuti SrImadBhagavataStutis/ஶ்ரீமத்பாகவதஸ்துதிகள்

19-கர்பத்தில் க்ருஷ்ணணின் ப்ரஹ்ம ஸ்துதி/Garbatthil Krishnanin Brahma Stuti SrImadBhagavataStutis
1
/
2
